De website van de maand
Logo Webhelden

Chalet Regulus

Voor een onvergetelijke vakantie

Terug naar Website Builder

Een mooie en unieke website; Ingrid bouwde hem zelfstandig

Ingrid Picavet-Beens
Ingrid Picavet-Beens
Eigenaresse van Chalet Regulus
Thema: Recreatie
Bekijk de website: https://chaletregulus.nl

Een prachtig chalet met een adembenemend uitzicht op het Grand-Rousse gebergte, en dat op 5 minuten loopafstand van het skigebied Alpe d’Huez. Als je zoiets moois neerzet wil je dat natuurlijk met anderen delen. Ingrid Picavet-Beens, eigenaresse van Chalet Regulus, nam zelf de touwtjes in handen door Website Builder te gebruiken.

‘’Een klein en rustig bergdorp waar toch veel gezelligheid te vinden is’’, zo omschrijft Ingrid het Franse Vaujany, de locatie van haar chalet. Om deze unieke plek vindbaar te maken, bleek een website dé oplossing te zijn; via deze weg kon Ingrid haar zelf-ingerichte chalet volledig op haar eigen manier presenteren. ‘’Minimalistisch, maar sfeervol en mooi. Ik koos voor een Scandinavische stijl, wat ook te zien is op de website.’’

Screenshot Webheld

Een kwestie van doen

Van een collega begreep Ingrid dat ze met Website Builder een website kon maken zonder technische vaardigheden nodig te hebben. Zij volgde dit advies en ging aan de slag. Dat heeft goed uitgepakt, want het ging Ingrid makkelijk af en ze had er veel plezier in. Zodra Ingrid toch ergens tegen aanliep, belde zij haar collega of Hostnet. Met wat goede tips kon zij gemakkelijk weer verder. ‘‘Ik vond het erg leuk om te doen. Duik er even in en het komt helemaal goed!’’

Een inspiratiebron

‘’De website staat nog geen lange tijd online, maar ik heb al een hoop positieve reacties gekregen,’’ geeft Ingrid aan. De inrichting van haar chalet is anders dan anders; door het vergroten van kamers en het toepassen van haar eigen stijl zette ze iets unieks neer. Andere chalet-eigenaren waren verrast door haar foto’s en kwamen regelmatig een kijkje bij haar nemen ter inspiratie.

Het kan altijd nóg beter

Momenteel is Ingrid haar website voornamelijk te vinden via promoties op andere websites. In de toekomst hoopt Ingrid zelfstandig meer zichtbaarheid te creëren, onder andere door meer te leren over het gebruik van zoekwoorden. Ze verdiept zich daar graag in en kijkt uit naar de verdere ontwikkeling van Chalet Regulus.

Ook een professionele website maken? Probeer nu Website Builder gratis.

Andere webhelden

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Studio Binnenskamers

Februari 2024

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Ons Spanje

Juni 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Masseur in Amsterdam

Mei 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

NK Therapie

April 2023

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Flora People

Maart 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Dit is wat ik weet

Februari 2023

Hoor jij bij de Hostnet Webhelden?

Pak je moment of fame. Geef jouw Website Builder-website (of webshop) op en win een artikel waarin je jouw succesverhaal vertelt. En een post op onze socialmedia-kanalen. Durf jij het aan? Doe vandaag nog mee. Al onze Webhelden ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-!

Hoe werkt het?
Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’. Onze jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, beoordeelt of je bij onze Webhelden hoort. Heb je gewonnen? Dan zetten wij jouw website in de schijnwerpers. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.