De website van de maand
Logo Webhelden

Statera Advies

In verbinding door dialoog

Terug naar Website Builder

Website Builder was voor Jolanda dé tool om van start te gaan

Jolanda Bouwman
Jolanda Bouwman
HR partner, mediator & coach

Na een lastige persoonlijke periode trok Jolanda haar stoute schoenen aan. Ze begon voor zichzelf. Om haar werkzaamheden als zelfstandige zichtbaar te maken, bouwde ze haar eigen website met Website Builder van Hostnet.

"Betrouwbaar, authentiek en veelzijdig", dat is hoe Jolanda haar bedrijf Statera Advies omschrijft. Jolanda richt zich op wandelcoaching en begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast is zij mediator en levert zij HR-advies. "Het is fijn om waardering te krijgen van je klanten zodra zij verder kunnen met hun volgende stappen", aldus Jolanda.

Screenshot Webheld

Alles onder een dak

Jolanda is al langer klant van Hostnet. Dit maakte de keuze voor Website Builder gemakkelijk voor haar. Zij heeft al enige tijd haar e-mailadres bij Hostnet en dat bevalt haar goed. "Zo zit alles onder één dak. Dat vind ik handig."

Simpel én veel keus

Jolanda ging samen met haar kennis Suzanne Menheere aan de slag. Zij heeft meer ervaring met het bouwen van websites en hielp Jolanda graag een handje mee. "Website Builder is een gebruiksvriendelijke websitebouwer", vertelt Suzanne ons. "Met de bestaande elementen is er veel afwisseling mogelijk."

Op naar verdere ontwikkeling

Momenteel werkt Jolanda nog deeltijd in loondienst. In de toekomst hoopt zij zich als volledige zelfstandige verder te kunnen ontwikkelen. "De website is daarbij een belangrijk medium, en makkelijk aan te passen aan eventuele veranderingen in mijn dienstverlening."

Ook een professionele website maken? Probeer nu Website Builder gratis.

Andere webhelden

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Studio Binnenskamers

Februari 2024

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Ons Spanje

Juni 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Masseur in Amsterdam

Mei 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

NK Therapie

April 2023

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Flora People

Maart 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Dit is wat ik weet

Februari 2023

Hoor jij bij de Hostnet Webhelden?

Pak je moment of fame. Geef jouw Website Builder-website (of webshop) op en win een artikel waarin je jouw succesverhaal vertelt. En een post op onze socialmedia-kanalen. Durf jij het aan? Doe vandaag nog mee. Al onze Webhelden ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-!

Hoe werkt het?
Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’. Onze jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, beoordeelt of je bij onze Webhelden hoort. Heb je gewonnen? Dan zetten wij jouw website in de schijnwerpers. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.