De website van de maand
Logo Webhelden

Masseur in Amsterdam

Massage is onderhoud

Terug naar Website Builder

Leon: "Het maken van een website is kinderspel geworden."

Leon van Rijswijk
Leon van Rijswijk
Masseur in Amsterdam
Thema: Massagesalon

In 1993 maakte Leon een belangrijk besluit. Naast zijn werk als tuinontwerper wilde hij in zijn vrije tijd iets totaal anders gaan doen. Hij volgde een massagecursus en daarna verschillende opleidingen in Engeland, Nederland, Tsjechië en China. Een heftig auto-ongeluk in 2008 was voor Leon een aanleiding om van deze hobby zijn werk te maken, en van zijn werk als tuinontwerper zijn hobby. Zo ontstond zijn eerste massagepraktijk.

Screenshot Webheld

Vanzelfsprekend

Bij een eigen bedrijf hoort volgens Leon een eigen website. "Er zijn altijd mensen die meer over je bedrijf willen weten. Niet iedereen heeft social media en steeds meer mensen kiezen er bewust voor om minder socials te onderhouden. Een website en e-mails zijn en blijven krachtiger", aldus Leon. Zodoende begon hij zijn website via Website Builder, wat hij ervaarde als eenvoudig en snel.

Authenticiteit

Leon heeft geen hulp gehad bij het bouwen van zijn website. "Ik doe het liever zelf, omdat ik weet wat ik wil uitdragen. Dat is voor een ander moeilijk te zeggen", zegt Leon. Het was voor hem belangrijk om te laten zien dat hij masseert op zijn eigen, authentieke manier. Hij combineert Westerse, Chinese, Ayurvedische, Thaise en Peruviaanse technieken. "Emoties hebben een werking op je lichaam. Ik ga op zoek naar de oorzaak van de klacht en weet deze vaak te elimineren."

Genezing met klank

Naast masseur is Leon klanktherapeut. Door middel van verschillende instrumenten, zoals kristallen, klankschalen en gongs, helpt Leon om de balans in het lichaam van zijn klanten te herstellen. Momenteel spaart hij voor een CRDL-instrument, dat het mogelijk maakt om mensen met dementie, breinschade en Parkinson te helpen met hun spraakvermogen.

Niet zijn eerste website

Wat Hostnet betreft, heeft Leon een goede ervaring. Hij heeft in totaal 17 domeinnamen en 3 websites bij Hostnet ondergebracht. Ook is het niet zijn eerste keer dat hij een website bouwt met Website Builder. "De eerste website die ik bouwde was nog met html-codes. Gelukkig is er met de tijd veel veranderd en is het maken van een website kinderspel geworden."

Over Leon

Leon houdt van natuur, wandelen en goed en gezond eten. Hij houdt van zijn hondje Louis, een Jack Russel met een handicap. Louis zit in een rolstoel, en laat Leon elke dag weer zien dat alles mogelijk is!

Interesse gekregen in Leon en zijn behandelingen? Bekijk de website https://masseurinamsterdam.nl/

Ook een professionele website maken? Probeer nu Website Builder gratis.

Andere webhelden

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Studio Binnenskamers

Februari 2024

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Ons Spanje

Juni 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

NK Therapie

April 2023

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Flora People

Maart 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Dit is wat ik weet

Februari 2023

Hoor jij bij de Hostnet Webhelden?

Pak je moment of fame. Geef jouw Website Builder-website (of webshop) op en win een artikel waarin je jouw succesverhaal vertelt. En een post op onze socialmedia-kanalen. Durf jij het aan? Doe vandaag nog mee. Al onze Webhelden ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-!

Hoe werkt het?
Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’. Onze jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, beoordeelt of je bij onze Webhelden hoort. Heb je gewonnen? Dan zetten wij jouw website in de schijnwerpers. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.