De website van de maand
Logo Webhelden

NK Therapie

Unieke aanpak van fysieke klachten

Terug naar Website Builder

Nick: "Ik heb Website Builder ervaren als een eenvoudige manier om een volwaardige website in elkaar te zetten."

Nick Keekstra
Nick Keekstra
Eigenaar NK therapie
Thema: Fysiotherapie
Bekijk de website: https://nktherapie.nl/

Na een aantal jaar ervaring als fysiotherapeut in loondienst, had Nick het gevoel dat er meer achter de chronische pijnklachten van zijn cliënten zat. Nu heeft hij een eigen praktijk, waarin hij unieke, holistische methodes gebruikt om te achterhalen wat de wortels van fysieke problemen zijn.

Screenshot Webheld

Een nieuwe visie

Nick zag regelmatig cliënten terugkeren bij fysiotherapeuten. Hun klachten bleven aanhouden. Dit was voor hem de aanleiding om cursussen te gaan volgen, die anders zijn dan gebruikelijk in de fysiotherapie. "NK therapie kijkt verder dan symptoombestrijding. De oorzaak van de problemen liggen vaak elders. In mijn onderzoeks- en behandelmethodes neem ik zowel fysieke als geestelijke factoren mee", zegt Nick.

Een plek voor duidelijkheid

Nick wil online laten zien hoe hij mensen optimaal helpt om een pijnloos leven te leiden. Daarom bouwde hij zijn website. Nick: "Ik zie de website als een plek waar duidelijk wordt wat ik als therapeut te bieden heb." Nick vond het leuk om zijn website te creëren. Hij heeft veel nagedacht over hoe hij NK therapie zo duidelijk mogelijk kon neerzetten. "Het doel was om niet te veel tekst en pagina’s te gebruiken. Zo kreeg de website een rustige en overzichtelijke uitstraling."

Eenvoudig en prettig

Nick was op zoek naar een eenvoudige tool voor het bouwen van een site. Hij kwam uit bij Website Builder. Nick: "Ik heb Website Builder ervaren als een eenvoudige manier om een volwaardige website in elkaar te zetten. De kant-en-klare templates zorgen ervoor dat je snel tot een gewenst resultaat komt. Daarnaast is het prettig dat je beschikt over een tal van afbeeldingen via Unsplash."

Bewustzijn

Nick wil graag door met zijn ontwikkeling als therapeut en mens. Hij hoopt (online) zijn visie uit te kunnen dragen, zodat hij een steentje kan bijdragen aan de verbetering van de gezondheidszorg. Zo wil hij bijvoorbeeld meer bewustzijn creëren op het gebied van emoties, trauma en voeding.

Benieuwd naar NK therapie? Bekijk de website nktherapie.nl.

Ook een professionele website maken? Probeer nu Website Builder gratis.

Andere webhelden

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Studio Binnenskamers

Februari 2024

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Ons Spanje

Juni 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Masseur in Amsterdam

Mei 2023

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Flora People

Maart 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Dit is wat ik weet

Februari 2023

Hoor jij bij de Hostnet Webhelden?

Pak je moment of fame. Geef jouw Website Builder-website (of webshop) op en win een artikel waarin je jouw succesverhaal vertelt. En een post op onze socialmedia-kanalen. Durf jij het aan? Doe vandaag nog mee. Al onze Webhelden ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-!

Hoe werkt het?
Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’. Onze jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, beoordeelt of je bij onze Webhelden hoort. Heb je gewonnen? Dan zetten wij jouw website in de schijnwerpers. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.