In Aalten bevindt zich De Weeversborch: een oude boerderij uit 1793 waar het hele gezin kan verblijven. Het bijzondere? Een verblijf is een ware Achterhoekbeleving. Tijd om te praten met de eigenaren Hetty en Henrie over De Weeversborch, en de keuze om de website met Website Maker te maken.

De Weeversborch: terug in de Achterhoekse tijd

Stap het boerderijerf van De Weeversborch op en je begrijpt het meteen: je gaat terug in de tijd. De 3 verblijven van De Weeversborch hebben elk hun eigen, unieke historie. Zo stamt de boerderij uit 1793 en de voormalige, grote schuur heeft verschillende oude elementen. Maar alle vakantiewoningen zijn voorzien van moderne faciliteiten, met de luxe van deze tijd.

De Achterhoek beleven

Bij De Weeversborch staat een Achterhoekse beleving centraal. Zo bestaat het ontbijt uit streekproducten, waaronder de zelfgemaakte jam van Hetty. Daarnaast kun je bij de wijngaarden in de buurt Achterhoekse wijn proeven. Maar Hetty en Henrie organiseren in de zomer op het erf ook leuke activiteiten voor het hele gezin.

Website met Website Maker
De voormalige, grote schuur met verschillende oude elementen. Bron: De Weeversborch.

Een passende website voor De Weeversborch

Om te laten zien wat De Weeversborch allemaal te bieden heeft, wilden Hetty en Henrie graag een passende website maken met foto’s en informatie over de verblijven, de activiteiten en de omgeving. Maar ook voor de beschikbaarheid van de verblijven. Hetty en Henrie kwamen uit bij Website Maker van Hostnet.

Een website met Website Maker

Hetty en Henrie kozen voor Website Maker, zodat ze zonder ict-kennis een website konden maken. Hetty richtte met Website Maker de website naar eigen wens in met de handige drag & drop-editor. ”Website Maker is erg gebruiksvriendelijk. En als je ergens niet uitkomt, dan kun je bellen naar Hostnet of via de chat je vragen stellen”, aldus Hetty.

Toekomstplannen voor de boerderij

Hetty en Henrie hebben nog een aantal plannen voor de boerderij. Zo bouwen ze een stal met boerderijdieren voor de verblijvende kinderen en willen ze zelf kaasjes maken van geitenmelk. Maar dat laatste is nog iets voor de lange termijn.

Start vandaag nog met Website Maker

Wil je net zoals Hetty en Henrie zelf een passende website maken voor je onderneming? Maak dan vandaag nog je website met Website Maker.

Eenvoudig en snel je eigen website maken? Kies voor Website Maker van Hostnet.
Delen
Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer

Praat mee over dit onderwerp

  • Laat hier jouw reactie achter.
  • Jouw naam is verplicht.
  • Vul jouw e-mailadres in.

Met het plaatsen van mijn reactie ga ik ermee akkoord dat Hostnet Academy (indien van toepassing) een afbeelding van https://en.gravatar.com/ toont die gekoppeld is aan het door mij opgegeven e-mailadres. Ook ben ik mij bewust van de gedragscode van Hostnet Academy.