Registreer voordelig jouw .cu domeinnaam

.cu
899 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CU domein registreren bij Hostnet

Wil je een Cubaanse .cu domeinnaam registreren? Het .cu domein is het top level domein van Cuba en mag zeker niet ontbreken indien jij of jouw bedrijf is gevestigd in Cuba. De registratie van jouw .cu domeinnaam regel je natuurlijk ook bij Hostnet. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn we de juiste partij voor jouw .cu domeinregistratie.

.CU domeinnaam: domeinextensie Cuba

Het country code top level domein van Cuba is de .cu domeinnaam. De Republiek Cuba is een land in het Caribisch Gebied en bestaat uit 2 eilanden. Het Cubaanse .cu domein bestaat sinds 1992 en is met name bedoeld voor websites van Cubaanse inwoners en bedrijven. De uitgevende instantie van .cu domeinen heeft in haar reglementen opgenomen dat het voor personen en bedrijven die zijn gevestigd in Cuba mogelijk is om een .cu domeinnaam aan te vragen en te registreren. Voldoe je aan een van deze 2 voorwaarden? En wil je een .cu domein registreren? Controleer dan eerst of jouw gewenste .cu domeinnaam nog beschikbaar is.

Jouw Cubaanse .cu domein registreren

Heb je de Cubaanse nationaliteit? Of is je bedrijf gevestigd in Cuba? In deze 2 gevallen kun je jouw gewenste Cubaanse .cu domeinnaam kopen. Heb je jouw gewenste .cu domeinnaam gecheckt of hij nog vrij is en is dit het geval? Geef meteen online aan ons door dat je de .cu domeinnaam wilt registreren. Hoe sneller wij jouw aanvraag binnen krijgen, des te sneller wij de .cu domeinnaam op jouw naam kunnen registreren. Je wordt dan de juridische houder van het .cu domein van jouw keuze en je hebt dan de regie over jouw .cu domeinnaam in eigen handen.

.CU domeinnaam online registreren bij Hostnet

Een Cubaanse .cu domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn de letters van het alfabet (a-z), de cijfers 0-9 en het minteken (-). Je controleert of het gewenste .cu domein nog vrij is door deze in te vullen in onze domeinchecker . Het is naast .cu domeinen ook mogelijk om andere domeinnamen bij Hostnet aan te vragen. Ons aanbod omvat alle domeinextensies die wereldwijd worden uitgegeven. Zo kun je onder meer een:

Heb je meerdere domeinen en wil je deze naast een .cu domein beheren op 1 plek? Dan kun je jouw domeinnamen verhuizen naar Hostnet. Ben je naast jouw .cu domeinregistratie op zoek naar geschikte hosting voor jouw .cu website? Kijk dan ook eens rond op onze website, want ook voor betrouwbare hosting moet je bij Hostnet zijn.