Registreer voordelig jouw .na domeinnaam

.na
4499 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.NA domein registreren bij Hostnet

Wil je jouw eigen .na domein uit Namibië registreren? Regel jouw .na domeinregistratie bij Hostnet voor een adequate en goede afhandeling van jouw aanvraag. Vul de gewenste .na domeinnaam in en je ziet meteen of het domein nog beschikbaar is. Naast jouw .na domeinregistratie ben je bij Hostnet op de juiste plek voor al jouw e-mail-, web- en virtual hosting.

.NA domein: ccTLD van Namibië

De .na domeinnaam is afkomstig uit het Afrikaanse land Namibië. De Republiek Namibië ligt in zuidelijk Afrika aan de kust van de Atlantische Oceaan en ligt tussen Angola en Zuid-Afrika. In 1991 kreeg Namibië de beschikking over haar eigen country code top level domein: het .na domein. De populariteit van de .na domeinnaam is met name in Namibië zelf erg groot. De instantie die verantwoordelijk is voor de uitgifte van .na domeinnamen heeft in haar regels opgenomen dat iedereen een .na domeinnaam kan registreren. Het is dus voor mensen buiten Namibië mogelijk om een of meerdere .na domeinnamen te kopen.

.NA domeinnaam checken en registreren

Doe je zaken in Namibië? Of vind je .na een interessant achtervoegsel voor jouw domeinnaam? Heb je interesse in het .na domein en wil je weten of de gewenste naam beschikbaar is voor registratie? De beschikbaarheid van jouw gewenste .na domeinnaam check je eenvoudig via een online domeincheck. Vul een naam in van minimaal 2 en maximaal 63 karakters. De karakters die bij een .na domein zijn toegestaan, zijn de letters van a-z, de nummers van 0-9 en het koppelteken (-). Is de ingevulde naam nog beschikbaar? Vraag vervolgens online jouw gewenste .na domeinnaam bij ons aan. Wij regelen dat jouw .na domein op jouw gegevens wordt geregistreerd, zodat jij de houder wordt van jouw .na domeinnaam.

Regel jouw .na domeinregistratie bij Hostnet

Hostingprovider Hostnet bestaat sinds 1999 en is sindsdien een begrip geworden in Nederland. Wij zijn een betrouwbare partij en regelen jouw .na domeinregistratie voordelig en snel. Wil je naast een .na domeinnaam andere domeinnamen registreren? Laat je inspireren en bekijk alle mogelijkheden voor interessante domeinextensies. Je kunt bijvoorbeeld een:

Om te kunnen e-mailen onder jouw .na domein vraag je een van onze e-mailpakketten aan. Indien je naast het gebruik van e-mail een website onder jouw .na domeinnaam wilt publiceren, heb je ruime keuze uit onze hostingoplossingen. Heb je al een domein in bezit? Laat dan je domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je alles eenvoudig op 1 plek.