Registreer voordelig jouw .nr domeinnaam

.nr
699 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.NR domein registreren bij Hostnet

Heb je interesse in het .nr domein uit Nauru en wil je zo snel mogelijk een .nr domeinnaam registreren? Controleer online of jouw gewenste .nr domein nog voorhanden is en leg jouw .nr domeinnaam vast bij Hostnet. Naast domeinregistraties is Hostnet jouw partner voor betrouwbare hosting voor e-mail en websites.

.NR: domeinnaam van Nauru

Sinds 1998 heeft Nauru haar eigen domeinextensie: de .nr domeinnaam. De Republiek Nauru is een eiland in Micronesië en is de kleinste republiek en de kleinste eilandstaat in de wereld en het kleinste land van Oceanië. Toch is Nauru wel groot genoeg voor haar eigen country code top level domeinnaam: het .nr domein. Een .nr domeinnaam kan door iedereen worden geregistreerd. In eerste instantie was het .nr domein met name gewild in eigen land, maar ook buiten Nauru wordt de .nr domeinnaam aangevraagd. Bijvoorbeeld door Nederlanders die .nr als afkorting van nummer gebruiken. Wil je checken of het gewenste .nr domein nog beschikbaar is? Bekijk dit snel via een online domeincheck bij Hostnet.

Registreer jouw .nr domein

Iedereen mag een .nr domeinnaam kopen. Heb je interesse in een .nr domeinnaam en heb je al een goede naam bedacht? Controleer dan eerst of het gewenste .nr domein beschikbaar is. Een .nr domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens, waarbij de letters a-z, de cijfers 0-9 en het minteken (-) zijn toegestaan in de naam. Nadat je de beschikbaarheid van jouw gewenste .nr domeinnaam hebt gecontroleerd, vraag je online de registratie van jouw .nr domein bij ons aan. Op het moment dat de aangevraagde .nr domeinnaam op jouw naam is geregistreerd, sturen wij je een bevestiging per e-mail.

Regel jouw .nr domeinregistratie bij Hostnet

Hostnet regelt de registratie van jouw .nr domeinnaam snel en adequaat. Zodra het .nr domein is geregistreerd, wordt jij de juridische rechthebbende van jouw .nr domeinnaam en kun je aan de slag met je website. Heb je al bedacht wat je met jouw .nr domein wilt gaan doen? Voor alle mogelijke websites biedt Hostnet geschikte webhosting aan. Denk hierbij aan hosting voor 1 website en ASP.NET hosting. Maar ook voor jouw eigen Virtual Private Server (VPS), Managed Services en voor de registratie van andere domeinnamen naast jouw .nr domeinnaam, ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk alle domeinnamen op de pagina 'Prijzen domeinnamen'. Je kunt onder meer een:

Heb je al een domein in bezit? Laat dan jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw diensten eenvoudig op 1 plek.