Registreer voordelig jouw .as domeinnaam

www. .as
99 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AS domein registreren bij Hostnet

De .as domeinnaam is afkomstig uit Amerikaans-Samoa. Het is voor iedereen mogelijk een .as domein te registreren. Heeft u interesse in een .as domeinnaam? Check dan eerst online bij Hostnet of het gewenste .as domein nog vrij is voor registratie. Vervolgens registreert u binnen enkele simpele stappen de .as domeinnaam op uw naam.

.AS: domeinnaam van Amerikaans-Samoa

Amerikaans-Samoa is een eilandengroep in de Stille Oceaan en is een van de 2 Amerikaanse koloniën op het zuidelijk halfrond. De officiële domeinextensie van Amerikaans-Samoa is de .as domeinnaam. Het .as domein kan door iedereen van over de hele wereld worden geregistreerd, er zijn geen restricties aan de registratie verbonden. In het Engels betekent het woord as 'als' en in die hoedanigheid wordt het .as domein dan ook vaak geregistreerd. Er zijn nog veel creatieve .as domeinnamen beschikbaar, dus check snel of uw gewenste .as domeinnaam nog vrij is.

Het .as domein checken en registreren

Heeft u een goed idee voor een creatieve of interessante .as domeinnaam? Iedereen mag een .as domein registreren, dus check gelijk of de gewenste .as domeinnaam nog vrij is. Een .as domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die u hiervoor mag gebruiken, zijn de letters uit het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken (-). Het minteken mag verder niet op de eerste en laatste plaats van het .as domein worden gezet. Geef online de gewenste .as domeinnaam aan ons door en wij zorgen ervoor dat het domein op uw naam wordt geregistreerd.

.AS domeinnaam registreert u bij Hostnet

Hostnet regelt de registratie van uw .as domeinnaam snel en adequaat. U wordt juridisch rechthebbende van uw .as domein en heeft de mogelijkheid om na het registreren van uw .as domeinnaam aan de slag te gaan met uw website. Wat voor soort website u ook wilt publiceren, Hostnet heeft altijd geschikte hosting voor u in huis. Wilt u naast een .as domein nog andere domeinnamen registreren? Ook dat is mogelijk bij Hostnet.