Registreer voordelig jouw .bm domeinnaam

www. .bm
199 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.BM domein registreren bij Hostnet

Wilt u een domein registreren en heeft u gekozen voor een .bm domeinnaam? Een goede keuze, Hostnet regelt snel en voordelig de registratie van uw gewenste .bm domein. Nadat u heeft gecontroleerd of de .bm domeinnaam beschikbaar is, geeft u eenvoudig online de aanvraag voor uw .bm domeinregistratie aan ons door.

.BM domeinnaam van Bermuda

Bermuda is een overzees gebiedsdeel dat onder soevereiniteit staat van het Verenigd Koninkrijk en is gelegen in de Atlantische Oceaan. Sinds 1993 heeft Bermuda, dat met name bekend is geworden door de Bermudadriehoek, haar eigen domeinextensie: de .bm domeinnaam. Het .bm domein wordt hoofdzakelijk gebruikt door bedrijven, organisaties en liefdadigheidsinstellingen in Bermuda zelf. Heeft u interesse in een .bm domeinnaam? Check online of het gewenste .bm domein nog voorhanden is.

Online uw .bm domein aanvragen

Een .bm domeinnaam kan worden aangevraagd door bedrijven, organisaties en liefdadigheidsinstellingen die zijn gevestigd in Bermuda. Om een .bm domein te kunnen registreren, dient u eerst te checken of de .bm domeinnaam nog niet door iemand anders is geregistreerd. Vul een naam in van minimaal 3 en maximaal 50 karakters. U mag gebruiken als karakters: de letters a, z, de cijfers 0 -9 en het minteken (-). Is de gewenste .bm domeinnaam nog vrij? Vraag dan meteen online uw .bm domein bij ons aan en wij regelen dat de naam wordt geregistreerd.

Uw .bm domeinregistratie regelen bij Hostnet

Als u via onze online domeinchecker heeft gezien dat uw gewenste .bm domeinnaam nog vrij is, kunt u uw .bm domein bij ons aanvragen. Wij regelen vervolgens uw .bm domeinregistratie voor u. Wilt u naast het registreren van uw .bm domein een aanvullende dienst bestellen? Wij hebben een uitgebreid aanbod hostingdiensten in ons assortiment. Wilt u bijvoorbeeld e-mailen onder uw .bm domeinnaam? Bekijkt u dan onze uitgebreide e-mailpakketten. Als u naast het gebruik van e-mail ook een website onder uw .bm domein wilt publiceren, leest u de mogelijkheden op onze webhostingpagina.