Registreer voordelig jouw .co.ke domeinnaam

www. .co.ke
139 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CO.KE domein registreren bij Hostnet

Bent u op zoek naar een betrouwbare provider waar u snel en adequaat uw Keniaanse .co.ke domeinnaam kunt registreren? Hostnet is specialist op het gebied van domeinregistraties en regelt de aanvraag van uw .co.ke domein gemakkelijk online. Wilt u naast een .co.ke domeinnaam een website publiceren? Ook voor webhosting bent u bij Hostnet aan het goede adres.

.CO.KE domein: commerciële domeinextensie van Kenia

De .co.ke domeinnaam is het second level domein van Kenia. De Republiek Kenia ligt in Oost-Afrika en grenst aan Ethiopië, Somalië, de Indische Oceaan, Tanzania, het Victoriameer, Oeganda en Zuid-Soedan. Voor alle bedrijven in Kenia en alle bedrijven die zaken doen in Kenia is de .co.ke domeinnaam geïntroduceerd. Doet u zaken in Kenia? Of heeft u om een andere reden interesse in het .co.ke domein? Aan de registratie van een .co.ke domeinnaam zijn geen regels verbonden, met andere woorden: het is voor iedereen mogelijk om een .co.ke domein aan te vragen en te registreren.

Online uw .co.ke domeinnaam registreren

Keniaanse .co.ke domeinnamen worden steeds populairder. Bent u zakelijk actief in Kenia of heeft u een goed idee voor een .co.ke domein? Controleer als eerste of uw gewenste .co.ke domeinnaam beschikbaar is. Vervolgens doorloopt u de online stappen, om als laatste de aanvraag van uw .co.ke domeinnaam definitief te bevestigen. Naar aanleiding van uw aanvraag stuurt Hostnet uw gegevens door naar de uitgevende instantie van .co.ke domeinnamen, zodat de aangevraagde .co.ke domeinnaam op uw naam wordt geregistreerd. Zodra uw .co.ke domein is geregistreerd, ontvangt u per e-mail een bevestiging en bent u officieel houder van uw .co.ke domeinnaam.

Regel uw .co.ke domeinregistratie bij Hostnet

Heeft u al gecontroleerd of uw gewenste Keniaanse .co.ke domeinnaam nog vrij is? Als u uw naam invult, dient u er rekening mee te houden dat .co.ke domeinen uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens mogen bestaan. De tekens die u voor uw .co.ke domeinnaam kunt gebruiken, zijn de letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0-9 en het minteken (-). Voldoet uw gewenste .co.ke domein aan deze eisen? Vul uw naam in, Check of de naam nog vrij is en registreer deze eenvoudig online bij Hostnet. Wilt u naast uw .co.ke domeinnaam andere domeinnamen registreren? Hier vindt u een overzicht van alle domeinextensies die u via Hostnet kunt registreren.