Registreer voordelig jouw .ht domeinnaam

www. .ht
119 , - p/j
8.4
864 beoordelingen
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
8.2
833 ervaringen
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online: je krijgt van ons een miniwebsite cadeau. Ook kun je gratis je domein en e-mail doorsturen.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domeinnaam doorsturen

Verwijs je domein naar een site of je socialmedia-profiel. Handig als je eigen site nog niet af is.

E-mail doorsturen

Stuur e-mails voor je domein door naar je eigen e-mailadres. Zo ben je direct goed bereikbaar.

.HT domein registreren bij Hostnet

Wil je een .ht domeinnaam uit Haïti registreren? Controleer dan snel of het gewenste .ht domein nog beschikbaar is om te kunnen worden vastgelegd. Vraag vervolgens de .ht domeinnaam vandaag nog bij ons aan. Wij regelen jouw .ht domeinregistratie snel en adequaat. Daarnaast bestel je bij Hostnet betrouwbare hosting voor jouw .ht e-mailadres en website.

Meer informatie over .ht domeinnamen

.HT domein: top level domeinnaam van Haïti

De .ht domeinnaam is het country code top level domein van Haïti. De Republiek Haïti is een eilandstaat in de Caribische Zee en ligt ten oosten van Cuba en grenst aan de Dominicaanse Republiek. Sinds 1997 is de .ht domeinnaam de officiële domeinextensie van Haïti. Het .ht domein is echter niet heel erg populair in het arme land Haïti. In 2007 waren er niet meer dan 900 .ht actief in gebruik. Een .ht domeinnaam is vrij registreerbaar, dit betekent dat gebruikers over de hele wereld een .ht domein kunnen registreren, zonder beperking van de nationaliteit of de woonplaats.

.HT domeinnaam registreren

Het is voor iedereen ter wereld mogelijk een .ht domeinnaam uit Haïti te registreren. Omdat er nog maar weinig .ht domeinen zijn vastgelegd, zijn er nog vele goede beschikbare .ht domeinen. Heb je interesse in een .ht domeinnaam en wil je zo snel mogelijk over het .ht domein beschikken? Regel jouw .ht domeinregistratie dan bij Hostnet. Vul jouw gewenste .ht domeinnaam in in onze domeinchecker. Zo controleer je of de door jou gewenste naam nog vrij is. Is dit het geval? Maak jouw .ht domeinregistratie dan eenvoudig online compleet bij Hostnet. Een .ht domein kan bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je hierbij mag gebruiken zijn de cijfers 0, 9, alle letters van het alfabet en het minteken (-).

Haïtiaanse .ht domeinregistratie bij Hostnet

Hostnet zag het levenslicht in 1999 en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan met de registratie van alle mogelijke domeinen die wereldwijd kunnen worden geregistreerd. Ook voor de registratie van jouw Haïtiaanse .ht domeinnaam is Hostnet jouw partner. Zodra het .ht domein op jouw naam is geregistreerd, ben jij de rechthebbende van de naam en bepaal je zelf wat je met jouw .ht domein wilt doen. Zo is het onder andere mogelijk om gebruik te maken van alle e-mailfunctionaliteiten onder jouw .ht domeinnaam, hosting aan te vragen voor jouw .ht website of een eigen virtuele server te bestellen.