Nieuws Zoektocht naar de lelijkste website van het jaar

Nieuws

Toveren we jouw lelijke website om naar een meesterwerk?

Geplaatst op: 30-04-2024

Onze zoektocht naar de lelijkste website van het jaar is officieel geopend. De winnaar krijgt een geheel nieuwe website cadeau, gebouwd door ons getalenteerde designteam. Verdient jouw website een make-over? Of is het een website van iemand anders die volgens jou wel een touch-up kan gebruiken? Nomineer nu!

Nomineren

Je kunt jezelf of een ander nomineren voor de lelijkste website van het jaar. Na het nomineren, loot je automatisch mee voor een hotelovernachting in hartje Amsterdam, en voor een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 50,-. Is jouw website het allerlelijkst? Dan win je de ultieme make-over. Nomineren kan nog tot 20 mei 2024.

Nomineer een website

Stemmen

Vanaf 23 mei mag het publiek stemmen. Verzamel jij genoeg stemmen om de fantastische hoofdprijs te winnen? Deel jouw nominatie op social media om de meeste stemmen te verzamelen. May the ugliest website win!

Bekijk de Actievoorwaarden

Website laten maken

Kun jij niet wachten op een mooie website? Laat je website maken door onze getalenteerde designers. Bekijk onze Website laten maken-pagina voor meer informatie. We helpen je graag!

Meer nieuws van Hostnet

Koningsdag 2024

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, is onze Klantenservice gesloten.

Wijziging in de registratievoorwaarden voor .nu en .se

De uitgevende instantie van .nu en .se stelt enkele wijzigingen voor in de registratievoorwaarden voor .nu en .se domeinen. Lees hier meer informatie.

Ontdek de nieuwe Website Builder-functies

Schrijf je teksten met onze nieuwe AI-Schrijfassistent. Of laat je hele website door AI bouwen. Alles kan met de nieuwste functies van Website Builder.

Openingstijden rondom de feestdagen

Rondom de feestdagen heeft onze Klantenservice aangepaste openingstijden. Bekijk de tijden in dit nieuwsbericht.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.