Voor een succesvolle webshop zijn goede producten, een doordachte bedrijfsnaam en een unieke domeinnaam essentieel. Ook technisch moet je webwinkel goed in elkaar zitten. Want werkt je webwinkel niet? Dan kunnen je bezoekers niets bestellen. Maar hoe bouw je eenvoudig een goedwerkende webwinkel? Je kunt ervoor kiezen om je webwinkel te maken met WooCommerce-hosting. Hiermee host je gemakkelijk jouw WooCommerce-webshop op WordPress. Wil je meer weten over WooCommerce of kun je wel wat hulp gebruiken bij het opzetten van een WooCommerce-webwinkel? Dan hebben wij een oplossing voor je: de gratis, Nederlandstalige videocursus ‘WooCommerce voor beginners’.

Introductie

In ‘WooCommerce voor beginners’ helpt Ian, helpdeskmedewerker bij Hostnet, je op weg met WooCommerce. In deze introductie geeft Ian antwoord op vragen als ‘Wat is WooCommerce?’ en ‘Wanneer kies je voor WooCommerce?’ Ook vertelt Ian wat je in de videoreeks kunt verwachten.

Voordat we beginnen

Uiteraard wil je direct aan de slag met het bouwen van jouw webshop. Maar vergeet niet dat – naast de techniek achter je webwinkel – ook andere aspecten belangrijk zijn voor het succes van je webwinkel. Denk bijvoorbeeld aan logistiek en het concept van je webwinkel. Voordat Ian ingaat op de installatie en andere technische aspecten van WooCommerce, neemt hij deze essentiële elementen met je door. 

Thema’s en WooCommerce

Hoe kies je een thema voor je webwinkel? En hoe installeer je dit vervolgens voor je WordPress-website? Ian legt het je in onderstaande video uit.

De complete cursus zien?

Ben je benieuwd naar de andere instructievideo’s van ‘WooCommerce voor beginners’? Je vindt ze op ons YouTube-kanaal en onder het thema ‘WooCommerce’ op Hostnet Academy!

Maak je site met een WordPress-pakket van Hostnet. Inclusief installatie en andere extra's.
Delen
Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer