Registreer voordelig jouw .tc domeinnaam

.tc
209 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.TC domein registreren bij Hostnet

Registreer je .tc domein vandaag nog snel en voordelig via Hostnet. Controleer online of jouw gewenste .tc domeinnaam nog beschikbaar is en regel vervolgens je .tc domeinregistratie binnen enkele stappen. Door het .tc domein te registreren, word je juridisch rechthebbende van een .tc domeinnaam.

.TC domeinnaam: Turk- en Caicoseilanden

Het .tc domein is de officiële country code top level domeinnaam van de Turk- en Caicoseilanden. Dit Brits overzees gebiedsdeel ligt in de Atlantische Oceaan in de buurt van Haïti, Cuba en de Dominicaanse Republiek. Een .tc domeinnaam kan door iedereen van over de hele wereld worden geregistreerd. Het .tc domein wordt met name aangevraagd door personen, bedrijven en organisaties die zijn gevestigd op de Turk- en Caicoseilanden of door aanvragers die een zakelijke relatie met de eilanden hebben.

.TC domein checken & registreren

Wil je een .tc domeinnaam kopen? Controleer via een domeincheck eerst of het gewenste .tc domein beschikbaar is om te registreren. Geef vervolgens online aan ons door dat je de naam wilt registreren. De .tc domeinnaam wordt op jouw naam geregistreerd, zodat jij de juridische rechthebbende van jouw .tc domein wordt. Er zijn geen restricties verbonden aan een .tc domeinregistratie, alleen gelden er voorwaarden voor de domeinnaam zelf. Zo mag een .tc domein bestaan uit minimaal 2 en maximaal 63 tekens. De tekens die je hiervoor mag gebruiken, zijn de letters van a-z, de cijfers 0-9 en het minteken (-).

.TC en andere domeinnamen registreren bij Hostnet

Naast .tc domeinen heeft Hostnet een groot assortiment met andere domeinextensies. Wil je naast jouw .tc domein meerdere domeinnamen registreren? Dat is heel goed mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een:

Om gebruik te kunnen maken van e-mailfunctionaliteiten en/ of een website te plaatsen onder jouw .tc domeinnaam, heeft Hostnet meerdere hostingdiensten voor jou in huis. Voor het gebruik van e-mail heb je de keuze uit een van onze e-mailpakketten. Indien je naast e-mailen ook een website onder jouw .tc domein wilt publiceren, bekijk dan onze webhosting. Heb je al een .tc domeinnaam? Dan kun je jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet.