Nieuws Prijswijzigingen van enkele diensten

Nieuws

Prijswijzigingen van enkele diensten

Geplaatst op: 31-03-2022

De komende periode voeren we prijswijzigingen door voor enkele diensten. In dit bericht lees je om welke diensten het gaat en wanneer de wijzigingen ingaan.

Om welke diensten gaat het?

  • E-mail Start, Pro en Plus
  • Webhosting Start, Pro en Plus
  • WordPress 5GB, 50GB en 100GB
  • Microsoft 365 Business Basic, Business Standard en Microsoft 365-apps
  • Domeinnamen

Wanneer gaan de nieuwe prijzen in?

De nieuwe prijzen gelden voor nieuwe bestellingen en voor verlengingen die over 2 maanden en later plaatsvinden. Je ontvangt 2 maanden voor de verlenging een e-mail met een aankondiging van de prijswijziging. In deze e-mail staat ook de nieuwe prijs vermeld.

Waarom verhogen we onze prijzen?

Wij hebben te maken met flink stijgende kosten voor energiegebruik. Ook de inkoop van hardware, software en topleveldomeinen is duurder geworden. Daardoor zijn we genoodzaakt om onze prijzen aan te passen.

Verbeterd platform

Natuurlijk krijg jij als klant iets terug voor de hogere prijzen. Wij werken namelijk hard aan het optimaliseren van ons platform. Zo maken we aanpassingen op onze DNS-dienst, waardoor de stabiliteit van ons platform wordt verbeterd. Ook kun je binnenkort IPv6, sftp en SSH gebruiken op je webhosting- of WordPress-pakket. Tot slot voeren we configuratiewijzigingen door aan ons e-mailplatform, zodat je binnenkort gebruik kunt maken van beveiliging via DKIM en DANE.

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meer nieuws van Hostnet

Aangepaste openingstijden vrijdag 23 september

Vrijdag 23 september heeft onze Klantenservice gewijzigde openingstijden.

Onze Klantenservice heeft nieuwe openingstijden

Vanaf maandag 19 september heeft onze Klantenservice nieuwe openingstijden. Lees in dit bericht op welke tijden je ons voortaan kunt bereiken.

Waarschuwing voor kwetsbaarheid in WPGateway-plugin

Er is een kwetsbaarheid gevonden in de WordPress-plugin WPGateway. Deze kwetsbaarheid wordt actief misbruikt door kwaadwillenden. Lees meer in dit artikel.

Let op: Phishingmails uit naam van Hostnet actief

Momenteel versturen kwaadwillenden phishingmails uit naam van Hostnet. In ons nieuwsbericht lees je tips.