Gebruik de couponcode '1CENTNL' en bestel 1 .nl domeinnaam voor slechts € 0,01. Actievoorwaarden
Nieuws Prijswijzigingen van enkele diensten

Nieuws

Prijswijzigingen van enkele diensten

Geplaatst op: 31-03-2022

De komende periode voeren we prijswijzigingen door voor enkele diensten. In dit bericht lees je om welke diensten het gaat en wanneer de wijzigingen ingaan.

Om welke diensten gaat het?

  • E-mail Start, Pro en Plus
  • Webhosting Start, Pro en Plus
  • WordPress 5GB, 50GB en 100GB
  • .nl domeinen

De nieuwe prijzen voor deze diensten vind je vanaf vandaag op onze website.

Wanneer gaan de nieuwe prijzen in?

De nieuwe prijzen gelden voor nieuwe bestellingen en voor verlengingen die over 2 maanden en later plaatsvinden. Je ontvangt 2 maanden voor de verlenging een e-mail met een aankondiging van de prijswijziging. In deze e-mail staat ook de nieuwe prijs vermeld.

Waarom verhogen we onze prijzen?

Wij hebben te maken met flink stijgende kosten voor energiegebruik. Ook de inkoop van hardware en software is duurder geworden. Daardoor zijn we genoodzaakt om onze prijzen aan te passen.

Verbeterd platform

Natuurlijk krijg jij als klant iets terug voor de hogere prijzen. Wij werken namelijk hard aan het optimaliseren van ons platform. Zo maken we aanpassingen op onze DNS-dienst, waardoor de stabiliteit van ons platform wordt verbeterd. Ook kun je binnenkort IPv6, sftp en SSH gebruiken op je webhosting- of WordPress-pakket. Tot slot voeren we configuratiewijzigingen door aan ons e-mailplatform, zodat je binnenkort gebruik kunt maken van beveiliging via DKIM en DANE.

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meer nieuws van Hostnet

Hostnet is niet meer bereikbaar via WhatsApp

Vanaf maandag 19 april is de Klantenservice niet meer bereikbaar via WhatsApp. Natuurlijk kun je ons nog wel bereiken via de andere Klantenservice-kanalen.

Openingstijden Pasen, Koningsdag en Bevrijdingsdag

Tijdens Pasen, en op Koningsdag en Bevrijdingsdag 2022 gelden er aangepaste openingstijden bij Hostnet. Lees verder.

Let op: backdoor in thema’s en plugins van AccessPress Themes

Gebruik je een AccessPress-plugin of -thema op jouw WordPress-site? Mogelijk bevat de plugin of het thema een backdoor. Lees verder voor meer info.

Nieuw: maak een professionele site met Website Builder

Wil je een professionele website, maar heb je geen technische kennis? Dan is onze nieuwe dienst Website Builder iets voor jou. Start nu de gratis proefperiode.