De website van de maand
Logo Webhelden

Studio Binnenskamers

Interieurontwerp & styling

Terug naar Website Builder

Grietje: "Het is echt paplepelwerk geweest."

Grietje Veenstra
Grietje Veenstra
Eigenaresse Studio Binnenskamers

Als je in de interieurwinkel van je vader wordt geboren, kan het haast niet anders dan dat je van interieurontwerp je beroep maakt. Dat is dan ook wat Grietje Veenstra deed. Inmiddels werkt zij al jaren in haar eigen interieurstudio Studio Binnenskamers. Met behulp van Website Builder deelt zij haar werk online.

Screenshot Webheld

Over Grietje

Grietje woont op de grens van Friesland en Groningen, is getrouwd en moeder van 2 kinderen. In haar studio houdt zij zich bezig met het interieur voor mensen die gaan verhuizen, verbouwen of een nieuwbouwwoning gaan inrichten. Daarnaast is zij docent interieurstyling aan de Interieur Academie, en geeft ze masterclasses aan startende interieurprofessionals.

Paplepelwerk

"Ik ben in de interieurwinkel van mijn vader geboren, dus het is echt paplepelwerk geweest", vertelt Grietje. Eenmaal afgestudeerd startte haar carrière dan ook in een woonwinkel, waar ze veel leerde over interieur en styling. Grietje heeft daarna wat andere dingen geprobeerd, maar kwam al gauw weer bij interieurdesign terecht. "Ik miste het directe contact met mensen, en de deep dive in trends en het toepassen daarvan. Achter de schermen liep het uit de hand: bij elke verjaardag kwam er wel een kleurenwaaier uit de broekzak", aldus Grietje.

Interieur Academie

Al gauw realiseerde Grietje dat zij gemaakt was voor interieurontwerp. Ze dook de schoolbanken weer in en ging naar de Interieur Academie, waar zij nu zelf lesgeeft. "Ik zat net in de schoolbanken en kreeg meteen een opdracht. Toen schreef ik me in bij de KVK." Inmiddels maakt Grietje al jaren eigentijdse en stijlvolle ontwerpen, voor zowel particulieren als bedrijven.

Eenvoud

Grietje had een website nodig, maar had geen technische kennis. Als startende ondernemer vond zij het een enorme kostenpost om iemand in te huren. Dus ging ze zelf aan de bak met Website Builder. "Ik vind het drag-and-drop-systeem heel fijn. Je kiest je kleurenpalet en met behulp van templates is het een kwestie van invullen. Je moet er wel even voor zitten, maar het is een simpel programma waar je weinig technische kennis voor nodig hebt. Ik ben er heel blij mee", vertelt Grietje ons. Ze is vooral blij met de layout: "Het is met Website Builder ontzettend eenvoudig om een herkenbare en consistente layout voor al je pagina’s door te voeren."

Masterclasses

Grietje is niet alleen ontwerper, maar ook docent. Dit houdt in dat zij altijd diep in haar werk duikt en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en trends. Die kennis komt goed van pas voor particulieren en zakelijke klanten, maar ook voor interieurprofessionals die het vak in willen. Daarom heeft zij recent haar Masterclasses toegevoegd aan haar website.

Ben je benieuwd naar Studio Binnenskamers? Bekijk studiobinnenskamers.nl.

Ook een professionele website maken? Probeer nu Website Builder gratis.

Andere webhelden

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Ons Spanje

Juni 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Masseur in Amsterdam

Mei 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

NK Therapie

April 2023

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Flora People

Maart 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Dit is wat ik weet

Februari 2023

Hoor jij bij de Hostnet Webhelden?

Pak je moment of fame. Geef jouw Website Builder-website (of webshop) op en win een artikel waarin je jouw succesverhaal vertelt. En een post op onze socialmedia-kanalen. Durf jij het aan? Doe vandaag nog mee. Al onze Webhelden ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-!

Hoe werkt het?
Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’. Onze jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, beoordeelt of je bij onze Webhelden hoort. Heb je gewonnen? Dan zetten wij jouw website in de schijnwerpers. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.