Vacatures Allround facilitair medewerker

Vacatures

Vacature Allround facilitair medewerker

Heb jij verfrissende ideeën en wil jij een bijdrage leveren aan onze organisatie? Weet jij altijd wat er speelt op kantoor, heb jij altijd alles op orde en krijg jij energie om het schakelpunt te zijn tussen kantoor en uitvoering? Neem jij verantwoordelijkheid over het beheer van het gehele kantoor, organiseer jij achter de schermen alles tip top en los jij hands-on problemen al op voordat ze op de radar komen waardoor geen dag hetzelfde is? Dan is group.ONE (waar Hostnet onderdeel van is) op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Allround facilitair medewerker ben je verantwoordelijk en betrokken bij een breed scala aan zowel administratieve, sociale en uitvoerende werkzaamheden. Je hoofdverantwoordelijkheid is om te garanderen dat alles op kantoor soepel en efficiënt verloopt, je bent het gezicht van Hostnet voor zowel collega’s als gasten en zorgt dat er altijd een prettige sfeer is. Ons kantoor telt zo een 120 collega’s. Hierbij zijn twee aspecten belangrijk:

Facilities 
Als gezicht van het group.ONE Amsterdam kantoor ben je het welkom van collega’s en gasten. Je zorgt dat werkplekken gereed zijn, mensen te woord worden gestaan en geeft bijvoorbeeld door als er werkzaamheden gepland zijn. Je bent verantwoordelijk voor het gehele bestelproces van alle office benodigdheden en bestelt dan ook wekelijks boodschappen. Daarbij zorg je voor een net kantoor en geef je planten water waar nodig. Dankzij jou is het kantoor een opgeruimde maar ook veilige plek om te werken, waar koffie en frisdrank nooit op is, post-its altijd klaar liggen en mensen het prettig vinden om op kantoor te werken. 

 

Je luistert goed naar wat collega’s eventueel missen aan het kantoor. Jij bent continu bezig om verbeteringen aan het kantoor en faciliteiten te zoeken, proactief op te handelen en door te voeren. Een scheef kastje, een kapotte printer of een extra bureau, dat regel jij. Je stemt hierbij, waar nodig, af met leveranciers, stuurt aan en coördineert en zorgt voor een soepele samenwerking, jij bent dan ook hun eerste contactpersoon. Hierover informeer je collega’s en managers tijdig over belangrijke mededelingen en informatie met betrekking tot kantoor of de buren in het pand. Ook de laptops voor nieuwe medewerkers worden door jou geïnstalleerd en klaargelegd. Jij zorgt dat ze op hun eerste dag direct kunnen beginnen en kan basis vragen hierover beantwoorden. Is er iets met de laptop, toetsenborden of muis, dan kun je dit zelf oplossen of weet je precies waar je naartoe moet. 

Lunch  
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de gefaciliteerde lunch. Je hebt dagelijks contact met de cateraar en zorgt dat vervanging geregeld is als nodig. Je zorgt elke dag weer dat de lunch tijdig klaar staat, regelmatig bijgevuld wordt en op tijd weer schoon en opgeruimd is. 

Zo is geen dag hetzelfde en is organisatorisch vermogen, plannen en zelfstandig kunnen werken enorm belangrijk.

Zomaar een dag

Je start je dag met het controleren en verwerken van binnengekomen mails van collega’s en ziet dat je een bevestiging hebt voor het plaatsen van nieuwe bureaus. Je stelt gelijk alle collega’s op de hoogte dat morgen rumoerig kan worden. Je controleert nog snel je agenda op afspraken en start met je dagelijkse ronde door kantoor. Je checkt of planten water nodig hebben en ziet dat er lege dozen en kratten in het kantoor staan en neemt hier direct actie op. Je signaleert proactief op trends, ontwikkelingen, afwijkingen of achterstanden en hier anticipeer je op. Je controleert de kantoorbenodigdheden en maakt een bestellijst. Je zorgt dat de koffie, thee en frisdrank is bijgevuld en gaat aan de slag met je bestelling. Ondertussen komen collega’s je groeten, zijn er vragen en komen er telefoontjes binnen. 

Daarna is het alweer tijd om de lunch klaar te zetten. Je zorgt dat alles gereed is, je vult regelmatig bij en ruimt alles weer op. Je mailt de cateraar het aantal deelnemers en dat de volgende dag rekening gehouden moet worden met 10 extra deelnemers omdat er een groep uit Kopenhagen langs komt. Dan is het alweer tijd voor de meeting die je hebt gepland om te brainstormen over verbeteringen in het kantoor. Waar collega’s behoefte aan hebben weet jij als geen ander. Naderhand notuleer je voor je zelf en schrijft actiepunten op. Je maakt nog een laptop klaar voor een nieuwe medewerker en gaat aan de slag met de ideeën die je hebt. Aan het einde van je dag loop je nog een laatste ronde zodat het kantoor weer netjes achtergelaten wordt.

Wat krijg je van ons?

Functie-eisen

 • Je beschikt over mbo of hbo-werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring met facilitaire dienstverlening. 
 • Je hebt een flexibele werkhouding en weet van aanpakken. 
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week verdeeld over minimaal 5 dagen.
 • Je kunt jezelf vloeiend uitdrukken in het Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Uitdagingen zoek je zelf op en ga je met vertrouwen aan.

Competenties

 • Je bent creatief.
 • Je hebt een assertieve houding.
 • Je bent klantgericht.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je bent pragmatisch ingesteld.
 • Je kunt goed zelfstandig werken.

Wat krijg je van ons?

 • een marktconform salaris;
 • werken op een van de mooiste plekken van Amsterdam: naast het Centraal Station met een weids uitzicht over het IJ; 
 • 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding door middel van zakelijke ov chipkaart en/of km vergoeding van €0,21 per km, pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek;
 • korting op Hostnet-producten;
 • een laptop en telefoon van de zaak;
 • een functie met verschillende uitdagingen en doorgroeimogelijkheden bij een sterk merk dat onderdeel is van een groeiende multinational;
 • een goede, informele werksfeer, met regelmatig teamuitjes, borrels en gezellige Hostnet-feesten;
 • een welkomstpakket met group.ONE- en Hostnet-merchandise, zo kun je direct aan de slag.

Join group.ONE

Vanaf de oprichting in 1999 is Hostnet uitgegroeid tot een van de grootste hostingproviders van Nederland. Inmiddels maakt Hostnet deel uit van group.ONE, een toonaangevende, internationale hostingorganisatie met: 

 • meer dan 2.900.000 geregistreerde domeinen;
 • meer dan 1.400.000 klanten in 149 landen;
 • meer dan 600 medewerkers met meer dan 40 verschillende nationaliteiten;
 • 10 grote merken in de Europese markt.

De Nederlandse tak, group.ONE Nederland, bestaat uit de merken Hostnet, one.com en Antagonist. De kantoren bevinden zich in Amsterdam en Enschede. Bij group.ONE zijn we bewust bezig met diversiteit en gelijkheid. We hechten veel waarde aan een inclusieve werkomgeving, waar iedereen zichzelf kan zijn en zich thuis voelt.

Interesse in de vacature Allround facilitair medewerker?

Solliciteer dan direct! Stuur je cv en een uitgebreide motivatiebrief naar werken@hostnet.nl.

Sluiten jouw cv en motivatiebrief aan bij ons gevraagde functieprofiel? Dan volgen de volgende stappen in het sollicitatieproces:

 1. Telefonische intake
 2. Sollicitatiegesprek
 3. Voorstel door Hostnet
 4. Welkom aan boord!