WordPress bij Hostnet

De WordPress-provider die met jou meegroeit

 • Als ondernemer eenvoudig je eigen WordPress-website of -blog maken
 • Snelle WordPress-hosting en uitgebreide features voor webdevelopers
 • Managed-oplossingen voor fullservice-webbureaus en -agencies

Bekijk onze diensten

WordPress-website maken

Start eenvoudig een blog of website met 's werelds favoriete cms.

 • Veilig gehost in Nederland
 • Je kunt direct aan de slag
 • Handige tips en tricks

WordPress Hosting

Bouw snel websites, webshops en apps. Inclusief uitgebreide features.

 • Geoptimaliseerde WordPress-hosting
 • Stabiel en razendsnel platform
 • De beste technische service

Managed WordPress Hosting

Projecten beheren op een Managed WordPress-hostingoplossing.

 • Geautomatiseerde updates
 • Geoptimaliseerde hosting
 • Eenvoudig in beheer
Advies nodig? Bel of chat met een van onze medewerkers.
280.000+ tevreden klanten
7 dagen p/w persoonlijk contact

WordPress met de service van Hostnet

Persoonlijk contact

Wil je weten welke WordPress-dienst het beste bij jou past? Onze vakkundige en enthousiaste medewerkers helpen je direct. In voor jou begrijpelijke taal.

Volledig ontzorgd

Van automatische installaties tot managed-oplossingen: bij Hostnet ontzorgen we je. Zo kun jij je focussen op het maken van jouw WordPress-website(s).

Veilig en betrouwbaar

Je gegevens staan veilig opgeslagen in een Nederlands datacenter. Voorzien van clustertechnologie, zodat je website stabiel blijft. Ook bij piekbelasting.

Krachtige servers

Webservers met SSD’s, en hardware van Dell en Intel bieden je de beste performance. Zo is jouw WordPress-website razendsnel.

Hostnet groeit met je mee

Denk groot. Of het nu je eigen WordPress-website is of een fullservice-webbureau: wij groeien met jou mee op het juiste moment.

WordPress-website maken

Als ondernemer wil je direct starten met jouw idee. Met WordPress-website maken bouw je gemakkelijk en snel je eigen website of blog.

Bouw iets moois op. Start vandaag nog met 's werelds favoriete cms. Het is eenvoudig.

Met het gebruiksvriendelijke WordPress creëer je nieuwe berichten en pagina’s in het Nederlands. Of upload je afbeeldingen en video’s met 1 druk op de knop. WordPress-plugins en -thema’s installeren? Ook dat doe je in een handomdraai. Je werkt eenvoudig thuis en onderweg aan je website of blog. Via je computer, tablet of mobiel.

Naar WordPress-website maken

WordPress Hosting

Groeit je onderneming? Of zoek je uitgebreide features voor developers? WordPress Hosting is voor jou de beste keuze.

Programmeer razendsnel prachtige websites voor jouw klanten. In alle technische vrijheid.

Met WordPress Hosting bouw je razendsnel websites voor klanten. Bovendien blijven ze stabiel, doordat ons hostingplatform is voorzien van clustertechnologie. De beste performance? Dat bieden webservers met SSD’s, en hardware van Dell en Intel. Dankzij de uitgebreide hostingfeatures haal je als developer nog meer uit jouw werk.

Naar WordPress Hosting

Managed WordPress Hosting

Je bent toe aan een managed-oplossing. Met Managed WordPress Hosting bouw en beheer je jouw projecten. Wij doen de rest.

Ga aan de slag met jouw projecten. Direct op een geoptimaliseerde Managed WordPress-oplossing.

Met Managed WordPress Hosting draaien jouw projecten op een geoptimaliseerde en snelle hostingoplossing. Je profiteert van handige features en een scala aan opties om je projecten eenvoudig te beheren. Ook heb je toegang tot ons uitgebreide servicepakket van managed-diensten. En 24/7 support van ervaren professionals. Je kunt meteen starten.

Naar Managed WordPress Hosting

Verhuis zorgeloos je WordPress-website(s)

WordPress-website verhuizen

Haal meer uit je website bij Hostnet. Vraag je websiteverhuizing aan en geef je gegevens door. Wij regelen de rest.

 • We gaan direct aan de slag
 • In 1 minuut aangevraagd
 • Je website blijft online

Meerdere WordPress-websites migreren?

Overstappen naar een andere IT-dienstverlener komt nooit goed uit. Er kan van alles misgaan. Wij zorgen dat het migratieproces soepel verloopt.

 • Professionele begeleiding
 • Uitgebreid migratieplan
 • Testomgeving
Gespecialiseerd in WordPress-hosting
Betrouwbare technieken
Volledig ontzorgd en toekomstbestendig

Klanten over Hostnet

Jeroen Menheere
Hoofd E-commerce  -  Expert

Wij hebben voor Hostnet gekozen omdat we daar de vrijheid hebben om het DNS te beheren en de kosten van een domein binnen de perken blijven.

Mike Hartsink
Eigenaar  -  H&R Products

Hostnet levert handige pakketten die ons de ruimte geven om door te groeien. Bij een uitstekende helpdesk en vaste contactpersonen kan ik met al mijn vragen terecht.

Robin Sluijter
Eigenaar  -  S&S Online Marketing

In Hostnet hebben wij een betrouwbare partner gevonden die altijd met ons meedenkt en een zeer goede service biedt.

Vragen over WordPress?
Wij zijn er klaar voor!

Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Wil je meer weten over WordPress bij Hostnet? We staan klaar om je te helpen! Je kunt ons 7 dagen per week bereiken via e-mail, WhatsApp, telefoon en de chat. Ook 's avonds en in het weekend.

Meer info Minder info

Veelgestelde vragen over WordPress

Welk hostingpakket voor WordPress past bij mij?

Het WordPress-hostingpakket dat bij jou past, is afhankelijk van jouw wensen. Ga je voor het eerst beginnen met WordPress? Dan raden we je WordPress Website of Blog aan. Deze voordelige pakketten zijn genoeg als je start met een website of blog.

Maak je WordPress-websites voor klanten? Dan past WordPress Hosting het beste bij jou. Heb je meerdere goedlopende websites of is jouw webshop steeds harder aan het groeien? Kies dan voor Managed WordPress Hosting.

Waarom kiezen voor WordPress?

Veel mensen kiezen voor WordPress, omdat het een gebruiksvriendelijk cms is. Met meer dan 3.000 thema’s en 55.000 plugins voeg je eenvoudig prachtige designs en functionaliteiten toe aan jouw website, webshop of blog. Zonder te programmeren. Daarnaast werkt WordPress met veel toepassingen samen. Bijvoorbeeld voor e-mailmarketing en social media. Maar ook voor productverkoop of boekhouding.

Loop je tegen een probleem aan? Dankzij de populariteit van WordPress vind je op internet oneindig veel artikelen, video’s en experts die jou kunnen helpen. Zo kun je snel weer aan de slag met ondernemen.

Wat is WordPress?

WordPress is het populairste contentmanagementsysteem (cms) ter wereld waarmee je gemakkelijk een website, webshop of blog maakt en beheert. Meer dan 35% van de websites wereldwijd draait op WordPress.

WordPress is oorspronkelijk gemaakt om makkelijk te kunnen bloggen. Maar doordat er steeds meer WordPress-plugins en -thema’s bij zijn gekomen, is het een uitgebreid cms geworden dat geschikt is voor iedereen.

Wij zijn er klaar voor!

Onze experts gaan graag met je in gesprek. Vertel ons jouw wensen, dan sparren we samen over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend.

Nedlloyd Vo Accountmanagement