Klantcases

Radiostation Sublime FM

Het Nederlandse radiostation Sublime FM zocht naar geschikte hosting om de performance van hun online stream en website te verbeteren. Ontdek het verhaal van Sublime FM.

Webshop Nice Price Office

Alle websites, webshops en apps op één plek. Dat was de wens van de VDB-groep waar Nice Price Office onderdeel van is. Managed hosting bood uitkomst.

Online marketingbureau Grizzly New Marketing

Grizzly New Marketing beheert voor honderden klanten websites. Een standaard hostingpakket voldeed niet meer, dus koos het bureau voor een hostingoplossing op maat.

Webbureau Adeko

Webdesign- en developmentbureau Adeko koos voor flexibele VPS'en. Hiermee kan Adeko zijn klanten voorzien van razendsnelle WordPress- en PrestaShop-webshops.

Webshop Lookinggoodtoday

Als webshopeigenaar wil je dat je webwinkel te allen tijde razendsnel is. Zelfs tijdens piekmomenten. Lookinggoodtoday besloot daarom over te stappen op managed hosting.

Marketingbureau Only the Brave

De online tak van Only the Brave groeit hard. Om opdrachtgevers de beste mogelijkheden, performance en support te bieden, schakelde het bureau de hulp van Hostnet in.

Webbureau Jannes & Mannes

Serveronderhoud kostte Jannes & Mannes veel tijd en energie. Het webbureau wilde meer focus op websiteontwikkeling en zocht daarom naar een beheerde, flexibele hostingoplossing.

App-ontwikkelaar Mobiel Bekeken

Data van applicaties moet 24/7 bereikbaar zijn. Mobiel Bekeken was daarom op zoek naar een stabiele en ervaren hostingpartij om het serverbeheer aan uit te besteden.