Nieuws Let op: Phishingmails uit naam van Ascio Technologies

Nieuws

Let op: Phishingmails uit naam van Ascio Technologies

Geplaatst op: 22-11-2019

Op dit moment versturen kwaadwillenden verschillende phishingmails uit naam van onze domeinleverancier Ascio Technologies. Het bericht lijkt in eerste instantie afkomstig te zijn vanuit 'sales@ascio.com', maar dit is niet het geval.

Advies

Heb jij een phishingmail van sales@ascio.com ontvangen? Dan verzoeken we dringend om deze e-mail niet te openen en direct te verwijderen uit je mailbox. 

De security-afdeling van Ascio Technologies is op de hoogte van deze phishingmails en zoekt dit verder uit.

Meer nieuws van Hostnet

Hostnet bestaat 20 jaar!

Dit jaar bestaat Hostnet 20 jaar. Om dat te vieren blikken we terug op de afgelopen jaren, en trakteren we op korting. Lees meer in dit nieuwsbericht.

Waarschuwing voor phishingmails

Momenteel versturen kwaadwillenden phishingmails uit naam van Hostnet. In de e-mail wordt aan je gevraagd om een sessie te beëindigen of jouw account te bevestigen. Lees hier ons advies.

Hosting is overal hetzelfde, service niet.

Terwijl de branche vooral communiceert op basis van prijzen en specs, stelt Hostnet de markt op scherp met een nieuwe campagne: Hosting is overal hetzelfde, service niet.

Verruimde openingstijden Klantenservice

De openingstijden van de Klantenservice zijn verruimd. Nu kun je ook in het weekend tot 22.00 uur contact opnemen. Lees meer in dit nieuwsbericht.