Nieuws Nieuw: Managed Services van Hostnet

Nieuws

Nieuw: Managed Services van Hostnet

Geplaatst op: 04-03-2019

Als organisatie krijg je met vele complexe uitdagingen te maken op het gebied van IT. Om de IT-infrastructuur van organisaties naar een hoger plan te tillen, introduceerde Hostnet onlangs Managed Services. Benieuwd naar Managed Services? Lees dan verder!

Waarom Managed Services?

Ondernemende mensen helpen hun dromen en ambities te realiseren met de beste online oplossingen, dat is onze missie. Camiel Cornelissen, Business Line Manager bij Hostnet: "We zien dat ondernemers in toenemende mate tegen complexe IT-vraagstukken aan lopen. Denk aan thema's zoals veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid. Zij hebben echter niet altijd de tijd of kennis in huis om actief aan de slag te gaan met deze vraagstukken. Daarom zoeken zij een partner - zoals Hostnet - die hen hierbij helpt."

Hostnet bestaat dit jaar 20 jaar. In die 20 jaar is Hostnet uitgegroeid tot een van de grootste en klantvriendelijkste hostingproviders van Nederland. Camiel licht toe: "Wij zijn al jaren de vertrouwde webhoster en domeinnaamspecialist voor het kleinbedrijf in Nederland. Maar wat mensen nog niet weten, is dat we ook de expertise en middelen in huis hebben om grote, complexe organisaties te helpen hun IT-infrastructuur te optimaliseren. In feite doen we dit al geruime tijd met succes voor klanten uit diverse branches, maar we vertelden er tot nu toe nog niets over." Hostnet komt daarom met Managed Services: een complete IT-dienstverlening die afgestemd kan worden op de specifieke wensen en ambities van middelgrote tot grote organisaties.

Hostnet gaat hiermee een transitie door. "Maar we blijven de vertrouwde kwaliteitshoster. Managed hosting vormt de basis van onze Managed Services-dienstverlening. De komende jaren bewegen we naar een uitgebreider aanbod aan Managed Services op het gebied van IT", aldus Camiel. 

Uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek! 

Heb jij een IT-uitdaging en ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Of wil je weten op welke vlakken de IT-omgeving van jouw organisatie verder geoptimaliseerd kan worden? Wij gaan graag met je in gesprek. Je kunt via de Managed Services-pagina direct contact met ons opnemen. Daarnaast lees je op de pagina meer over onze aanpak, de inhoud van onze Managed Services en het team.

Meer nieuws van Hostnet

Gewijzigde openingstijden Hemelvaart en Pinksteren

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren gelden er gewijzigde openingstijden bij Hostnet.

Nieuw: Bouw je eigen webshop

Een eigen webshop bouwen, zonder ervaring. Maak keuze uit ruim 100 verschillende templates en sleep je shop in elkaar met de simpele drag-and-drop-sitebuilder.

Foutmelding bij automatische update naar WordPress 6.1

Ervaar je sinds kort problemen met je WordPress-site? En heb je automatische updates ingeschakeld? Dan is er mogelijk een fout ontstaan bij de automatische update naar WordPress 6.1.

Onze Klantenservice heeft nieuwe openingstijden

Vanaf maandag 19 september heeft onze Klantenservice nieuwe openingstijden. Lees in dit bericht op welke tijden je ons voortaan kunt bereiken.