Nieuws Nieuw: Managed Services van Hostnet

Nieuws

Nieuw: Managed Services van Hostnet

Geplaatst op: 04-03-2019

Als organisatie krijg je met vele complexe uitdagingen te maken op het gebied van IT. Om de IT-infrastructuur van organisaties naar een hoger plan te tillen, introduceerde Hostnet onlangs Managed Services. Benieuwd naar Managed Services? Lees dan verder!

Waarom Managed Services?

Ondernemende mensen helpen hun dromen en ambities te realiseren met de beste online oplossingen, dat is onze missie. Camiel Cornelissen, Business Line Manager bij Hostnet: "We zien dat ondernemers in toenemende mate tegen complexe IT-vraagstukken aan lopen. Denk aan thema's zoals veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid. Zij hebben echter niet altijd de tijd of kennis in huis om actief aan de slag te gaan met deze vraagstukken. Daarom zoeken zij een partner - zoals Hostnet - die hen hierbij helpt."

Hostnet bestaat dit jaar 20 jaar. In die 20 jaar is Hostnet uitgegroeid tot een van de grootste en klantvriendelijkste hostingproviders van Nederland. Camiel licht toe: "Wij zijn al jaren de vertrouwde webhoster en domeinnaamspecialist voor het kleinbedrijf in Nederland. Maar wat mensen nog niet weten, is dat we ook de expertise en middelen in huis hebben om grote, complexe organisaties te helpen hun IT-infrastructuur te optimaliseren. In feite doen we dit al geruime tijd met succes voor klanten uit diverse branches, maar we vertelden er tot nu toe nog niets over." Hostnet komt daarom met Managed Services: een complete IT-dienstverlening die afgestemd kan worden op de specifieke wensen en ambities van middelgrote tot grote organisaties.

Hostnet gaat hiermee een transitie door. "Maar we blijven de vertrouwde kwaliteitshoster. Managed hosting vormt de basis van onze Managed Services-dienstverlening. De komende jaren bewegen we naar een uitgebreider aanbod aan Managed Services op het gebied van IT", aldus Camiel. 

Uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek! 

Heb jij een IT-uitdaging en ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Of wil je weten op welke vlakken de IT-omgeving van jouw organisatie verder geoptimaliseerd kan worden? Wij gaan graag met je in gesprek. Je kunt via de Managed Services-pagina direct contact met ons opnemen. Daarnaast lees je op de pagina meer over onze aanpak, de inhoud van onze Managed Services en het team.

Meer nieuws van Hostnet

Waarschuwing voor spookfacturen van HSI Domein & Hosting

Er gaan spookfacturen rond van HSI Domein & Hosting. Lees in dit bericht hoe je de spookfactuur herkent en wat je het beste kunt doen.

Gewijzigde openingstijden op donderdag 16 juni

Op donderdag 16 juni 2022 heeft onze Klantenservice aangepaste openingstijden. Bekijk de tijden in dit nieuwsbericht.

Hostnet is niet meer bereikbaar via WhatsApp

Vanaf maandag 19 april is de Klantenservice niet meer bereikbaar via WhatsApp. Natuurlijk kun je ons nog wel bereiken via de andere Klantenservice-kanalen.

Prijswijzigingen van enkele diensten

De prijzen van enkele diensten worden aangepast. Lees in dit nieuwsbericht om welke diensten het gaat en wanneer de prijswijziging ingaat.