Nieuws Opgelet: Phishingmails in omloop

Nieuws

Opgelet: Phishingmails in omloop

Geplaatst op: 17-01-2020

Momenteel versturen kwaadwillenden phishingmails uit naam van Hostnet. De berichten zijn afkomstig van boom@kpnmail.nl, supporto@kpnmail.nl en bruin@kpnmail.nl. 

Hoe ziet de mail eruit?

In de mail is te lezen dat je een factuur moet betalen via een neplink. Deze link verwijst naar een nagemaakte versie van Mijn Hostnet. Hierdoor maak je het bedrag over naar het rekeningnummer van de kwaadwillenden. Onder de link staat weliswaar het IBAN-nummer van Hostnet vermeld, maar dat is gedaan om jouw vertrouwen te wekken. Klik daarom niet op deze en andere links in de e-mail.

Advies

Heb jij een phishingmail van boom@kpnmail.nl, supporto@kpnmail.nl en/of bruin@kpnmail.nl ontvangen? Dan verzoeken we je om deze e-mail niet te openen en direct te verwijderen uit je mailbox. Heb je op de link geklikt? Wijzig dan zo snel mogelijk je wachtwoord via Mijn Hostnet.

Meer nieuws van Hostnet

Belangrijk: Kwetsbaarheid in WordPress-plugin ‘ThemeGrill Demo Importer’

Er is een kwetsbaarheid ontdekt in de WordPress-plugin ‘ThemeGrill Demo Importer’. In dit nieuwsbericht lees je belangrijke informatie over de plugin.

Aangepaste openingstijden donderdag 6 februari

Donderdag 6 februari is onze Klantenservice door onderhoud tijdelijk telefonisch niet bereikbaar.

.NL verliest aan populariteit door opkomst nieuwe extensies

Uit het domeinnaamonderzoek van Hostnet blijkt dat de groei van .nl afneemt. Nieuwe extensies zijn juist in trek. Meer weten? Lees dit nieuwsbericht.

Nieuwe phishingmails in omloop

Momenteel zijn er phishingmails uit naam van Hostnet in omloop. We raden je dringend aan niet te klikken op de link in de e-mail.