Nieuws Waarschuwing voor spookfacturen van HSI Domein & Hosting

Nieuws

Waarschuwing voor spookfacturen van HSI Domein & Hosting

Geplaatst op: 23-06-2022

Er gaan spookfacturen rond van HSI Domein & Hosting. Hierbij doet HSI Domein & Hosting jou een aanbieding die lijkt op een factuur. Lees hier hoe je de spookfactuur herkent en wat je het beste kunt doen.

Hoe herken je de spookfactuur?

HSI Domein & Hosting stuurt domeinnaamhouders per e-mail bericht over een 'specificatie aangaande uw domeinregistratie voor 2022 / 2023'. In de bijlage, die eruitziet als een factuur, staan kosten vermeld voor een domeinregistratie. In de kleine lettertjes lees je vervolgens dat dit geen factuur is, maar een aanbieding voor een .co of .info variant van jouw .nl domeinnaam. 

Deze factuur is niet afkomstig van Hostnet. Wij zijn niet bekend met HSI Domein & Hosting en werken ook niet met deze partij samen.

Advies

Het versturen van spookfacturen is strafbaar. Je bent als ontvanger niet tot een betaling verplicht. We adviseren je daarom om de spookfactuur niet te betalen en de e-mail te verwijderen. Heb je wel interesse in de .co of .info domeinnaam? Registreer deze dan bij een partij die je kent en vertrouwt. 

Meer informatie

Meer informatie over spookfacturen vind je op de site van de Fraudehelpdesk: https://www.fraudehelpdesk.nl/ondernemers-fraude/spookfacturen.

Meer nieuws van Hostnet

Gewijzigde openingstijden op donderdag 16 juni

Op donderdag 16 juni 2022 heeft onze Klantenservice aangepaste openingstijden. Bekijk de tijden in dit nieuwsbericht.

Hostnet is niet meer bereikbaar via WhatsApp

Vanaf maandag 19 april is de Klantenservice niet meer bereikbaar via WhatsApp. Natuurlijk kun je ons nog wel bereiken via de andere Klantenservice-kanalen.

Prijswijzigingen van enkele diensten

De prijzen van enkele diensten worden aangepast. Lees in dit nieuwsbericht om welke diensten het gaat en wanneer de prijswijziging ingaat.

Let op: backdoor in thema’s en plugins van AccessPress Themes

Gebruik je een AccessPress-plugin of -thema op jouw WordPress-site? Mogelijk bevat de plugin of het thema een backdoor. Lees verder voor meer info.