Registreer voordelig jouw .af domeinnaam

www. .af
79 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AF domein registreren bij Hostnet

Heb je interesse in een Afghaanse .af domeinnaam en wil je deze zo spoedig mogelijk registreren? Controleer online of jouw gewenste .af domein nog vrij is en registreer jouw .af domeinnaam bij Hostnet. Naast domeinregistraties is Hostnet je partner voor betrouwbare hosting voor e-mail en websites.

.AF: domeinextensie van Afghanistan

De .af domeinnaam is het ccTLD van Afghanistan en bestaat sinds 1997. De uitgevende instantie van Afghaanse .af domeinen is het Afghan Network Information Center (AfgNIC) dat wordt beheerd door het Ministerie van Communicatie en Ict. Een .af domein kan door bedrijven, organisaties en individuen van over de hele wereld worden geregistreerd. .AF domeinnamen en websites mogen echter niet in strijd zijn met de Afghaanse wetgeving. Denk hierbij aan dat een .af domein niet mag worden geregistreerd voor onwettige doeleinden en dat de domeinnaam niet in strijd is met de openbare orde of moraliteit. Buiten dit kunnen alle .af domeinnamen worden geregistreerd.

Een Afghaanse .af domeinnaam registreren

Een Afghaanse .af domeinnaam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 karakters. De karakters die je hiervoor mag gebruiken, zijn de letters uit het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken (-). Het minteken mag verder niet op de eerste en laatste plaats van het .af domein worden gezet en niet op de derde en vierde positie. Verder zijn er geen restricties voor de registratie van een .af domeinnaam. Heb je een keuze gemaakt voor een goed, interessant .af domein? Controleer en registreer jouw Afghaanse domeinnaam dan meteen bij Hostnet.

Registreer jouw .af domein bij Hostnet

Bij Hostnet regel je jouw .af domeinregistratie snel, voordelig en adequaat. Je wordt juridisch rechthebbende van jouw Afghaanse .af domeinnaam en kunt na de registratie aan de slag met je website. Heb je al nagedacht wat je met je .af domein wilt gaan doen? Voor alle soorten websites heeft Hostnet passende hosting in huis. Zoals webhostingpakketten waarop je Joomla!, WordPress en PrestaShop kunt installeren. Maar ook voor jouw eigen Virtual Private Server of voor de registratie van andere domeinextensies naast jouw .af domeinnaam, ben je bij ons aan het juiste adres.